Business Intelligence... met slimmere data

Dankzij Business Intelligence (BI) kan je gegevens omzetten in informatie, wat op zijn beurt leidt tot meer kennis en een competitief voordeel. Business Intelligence, het woord zegt het zelf, dat is slimmer omgaan met informatie en slimmer handelen als bedrijf.

Creëer je eigen rapporten met business intelligence tools 

Business Intelligence is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Het laat je toe gegevens uit diverse bronnen te combineren en beschikbaar te maken, en zo inzichten te verkrijgen in de verbanden tussen verschillende gegevens. Bovendien kan je met moderne BI-tools zelf rapporten en dashboards samenstellen, en je focussen op de cijfers die jij belangrijk vindt.

BI doet je focussen op wat echt belangrijk is. Omzet...? of toch nettomarges?

In veel BI-toepassingen wordt enkel omzet geanalyseerd, en dit per klant, per vertegenwoordiger, per regio… Zou het niet goed zijn om deze dashboards uit te breiden met bruto- en nettomarges, per regio, per klant, per dienst of product?

Met Clevactio krijgt u niet enkel inzicht in waar de omzet zich situeert, maar ook in waar de winst zich situeert.

Clevactio beschikt over een bijzonder doordacht datamodel waarmee je deze fundamentele stap verder kunt gaan: voed uw Business Intelligence niet langer enkel met de klassieke omzetgegevens, maar ook met bruto- en nettomarges. 
Zo haalt u ook meteen veel meer uit uw BI investering!

 

Waarom TD ABC? Waarom Clevactio ?

Download hier de pdf bijlage.

 

Wat onze klanten willen

Een krachtig, flexibel en transparant kostenmodel dat we volledig zelf kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

#Inzicht #Simulaties